Modele Kendela Dženere un dziedātājs Harijs Stailss atkal ir kopā!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Kā ziņo izdevums «US Weekly», modele Kendela Dženere un dziedātājs, grupas «One Direction» līderis Harijs Stailss jau atkal ir kopā. Pāris pieķerti romantiskās vakariņās vienā no Holivudas restorāniem, un vēlāk viņu draugi apstiprināja, ka vīrietis un sieviete jau trīs dienas pavada kopā.

Restorāna darbinieki stāsta, ka pārītis dedzīgi sarunājās un laiku pa laikam skūpstījās, nekādā veidā neļaujot nosaukt viņu tikšanos tikai par draudzīgu.

Harijs un Kendela izlēmuši dot attiecībām otru iespēju, pirmajā plānā liekot viens otru un tikai tad savas karjeras, jo, tikai pavadot kopā laiku, ir iespējams nosargāt mīlestību un izveidot noturīgas attiecības, bet, atbalstot vienam otru, karjeras tikai attīstīsies.

Pāris sāka satikties 2013.gadā un visus šos trīs gadus nemitīgi sagāja kopā, izšķīrās, atkal sagāja kopā, bet nu viņi izlēmuši mainīt attieksmi, lai saglabātu attiecības.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu