Īsts. Dzīvs. Nemontēts.

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Kanāls RīgaTV 24 jauno 3. sezonu sāk ar ieintriģējošu vides reklāmas kampaņu, kas atspoguļo televīzijas moto - ĪSTS. DZĪVS. NEMONTĒTS. Jau no šodienas Rīgā un citās Latvijas pilsētās ir skatāmas televīzijas ētera personības savā ierastajā ikdienas ritmā.

Klāvs Kalniņš, RīgaTV 24 direktors, par jaunās sezonas kampaņu stāsta: «Kampaņas plakātos patiesās un nesamākslotās dzīves situācijās ir redzams, kā RīgaTV 24 ētera personības gatavojas tiešraidei.

Šī ir unikāla iespēja ieskatīties un mazliet tuvāk iepazīt katru no ētera personībām, un redzēt, kā tās iesāk savu darba dienu.»

Reklāmas kapmaņa atklāj raidījuma «Rampas Ugunis» vadītāja Andra Kiviča relaksācijas brīdi vannā, sniegs ieskatu, kā raidījuma «Mosties ar Ievu» vadītāja Ieva Strazdiņa pavada savus rītus kopā ar mīluli – ezi Teodoru, kā dzīvespriecīgais Roberto Meloni, pirms kulinārijas gardumu baudīšanas steidz uzturēt sevi formā. Kampaņā redzēsim, kā raidījumu «TOP 5» un «Globuss» vadītājs Ansis Bogustovs apvieno rīta darbus ar bērnu pieskatīšanu, kā Lelde Lietaviete – raidījumu «Tete-a-Tete ar Rīgu» un «Rīgas stila pavēlnieks» vadītāja, dara vairākus skaistumkopšanas darbus vienlaicīgi, toties raidījuma «Preses Klubs» vadītājs Aivis Ceriņš it nemaz nestaidzas un pavada savus rītus sportojot un spēlējoties ar kaķi. Savukārt raidījuma «Vēlais ar Streipu» vadītājs Kārlis Streips nesteidzīgi pirms došanās uz tiešraidi bauda daiļliteratūras klasiķu darbus, bet Paula Muzikante, raidījuma «Pilsētas Pulss» vadītāja priecājas par mierīgiem rītiem, kurus labprāt iesāk ar labu lasāmvielu un gardu kafiju.

Jaunās sezonas ietvaros, sākot no 17. septembra pulskten 21.00, katru sestdienu būs skatāms jauns laikmetīgās mākslas projekts «Uzlecošā zvaigzne mākslā», kurā 9 Latvijas Mākslas akadēmijas studenti mēģinās pierādīt savu talanta potenciālu un cīnīties par galveno balvu – 3000 eiro. Arī modes šovs «Rīgas stila pavēlnieks» turpinās priecēt modes cienītājus un jau 16. septembrī 20.30 uzsāks savu 5. sezonu. Kanālā «RīgaTV 24» būs skatāms vēl nebijis šovs, kurā varēsim pārbaudīt, cik labi un patiesi spēj melot sabiedrībā pazīstamas personas. Raidījums «Patiesie meli» būs amizants un intrigu raisošs šovs, kas priecēs skatītājus katru darba dienas vakaru no 19. septembra pulksten 20.00.

Par visiem kanāla RīgaTV 24 pārsteigumiem un noslēpumiem vēl pāragri runāt, bet lai noskaidrotu, kādi jaunumi tapuši pa vasaru - skatieties jauno sezonu!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu