Grupa «Tumsa» dosies turnejā, piedāvā jaunu dziesmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Grupa «Tumsa» ar koncertu Jelgavā sāks savu 25 gadu jubilejas koncertturneju, informē grupas pārstāve Una Griškeviča. Tāpat par godu šim notikumam grupa šonedēļ laiž klajā jaunu singlu ar nosaukumu «Varbūt».

Pirmais koncerts paredzēts 21. oktobrī Jelgavas kultūras namā. Koncerts paredzēts arī 28. oktobrī Valmieras kultūras namā, 29. oktobrī - Latgales vēstniecībā «Gors», 5. novembrī - Liepājas Olimpiskajā centrā «Rožu zāle», 17. novembrī - Kultūras pilī «Ziemeļblāzma», kā arī 18.-19. novembrī - uz prāmja «Tallink».

Jubilejas tūrē skanēs gan grupas lielākie hiti, gan citas dziesmas. Paredzēts, ka koncertos piedalīsies arī īpašie viesi - Annija Putniņa, Aija Andrejeva, «Crazy Dolls», grupa «Per», mūziķis Sovvaļnīks, «Dabasu Durovys» un citi. Pagaidām grupa gan neatklāj, kurš mākslinieks viņiem pievienosies konkrētā koncertā.

Biļetes uz «Tumsas» koncertiem varēs iegādāties «Biļešu Paradīzes» kasēs un internetā «bilesuparadize.lv».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu