Rudens andele Avotu ielā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

10.septembrī jau no plkst.10.00 rītā līdz 16.00 pēcpusdienā Avotu apkaimes iedzīvotājiem un citiem rīdziniekiem par prieku skvērā pie Sv.Pāvila baznīcas A.Deglava ielā 1 norisināsies lustīgs pasākums ar radošām darbnīcām, dziesmām un dejām, Latvijas mājražotāju, amatnieku un krāmu tirdziņu.

Ikkatram interesentam būs iespēja piedalīties radošās darbnīcās, izgatavojot rudens sezonai noderīgas lietas - krāšņus atstarotājus, tradicionālas koka lāpas, sietspiedes tehnikā apdrukātus maisiņus gardiem sezonas pirkumiem un sapņu ķērājus labākam miegam!

Par lustīgu un kustīgu atmosfēru gādās studijas «Soul Tap» dejotāji, bet par dziesmām un aktivitāšu vadīšanu - Māra Raģe un Oskars Pjatenko.

Dienai sliecoties uz otru pusi, aktivitātes Avotu ielā turpināsies ar Baltās nakts programmu - gaismas instalācijām studijā «Bluķis» Avotu ielā 32 un performanci «Aklā procesija» grāmatu veikalā «Bolderāja» Avotu ielā 29.

Avotu apkaimes rudens andele ir iedzīvotāju iniciatīva, apvienojoties iedzīvotājiem un uzņēmējiem ar kopīgu mērķi - pašiem veidot un spodrināt savas apkaimes tēlu, radīt pozitīvas pārmaiņas ielas vaibstos un vienkārši labi pavadīt dienu kaimiņu, draugu un radu sabiedrībā. Lielāka vai mazāka, bet MŪSU apkaime!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu