«Oskarotais» režisors Sorentīno uzņems filmu par Berluskoni

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

«Oskarotais» režisors Paolo Sorentīno (Paolo Sorrentino) uzņems filmu par bijušo Itālijas premjerministru Silvio Berluskoni un viņam pietuvinātajiem cilvēkiem, vēsta britu laikraksts «The Guardian». Sorentīno sācis darbu pie filmas «Loro» scenārija. Kinolentes uzņemšanu plānots sākt 2017. gada vasarā.

Gaidāmā filma būs itāļu valodā, ziņo kino žurnāls «Variety». Vēl nav zināms, kādi aktieri piedalīsies kinolentē, bet par ticamāko kandidātu uz Berluskoni lomu tiek uzskatīts itāļu aktieris Tonijs Servillo, kurš spēlēja Sorentīno 2008. gada filmā «Il Divo» par bijušo Itālijas premjeru Džūlio Andreoti, kurš vairākus desmitus gadu spēlēja ļoti nozīmīgu lomu valsts politikā.

Berluskoni oktobrī apritēs 80 gadi. Domājams, ka viņš drīz beigs politiķa karjeru.

«Variety» ziņo, ka Sorentīno «attēlos Berluskoni pasauli, bet tā nebūs ļauna, neauglīga kritizēšana».

Sorentīno kinolente «La grande bellezza» («Dižais skaistums») 2014. gadā saņēma ASV Kinoakadēmijas jeb «Oskara» balvu kā labākā ārzemju filma.

Paolo Sorentīno un Džūda Lovs
Paolo Sorentīno un Džūda Lovs Foto: REUTERS/ScanPix

Režisora nesenākais darbs ir telekanāla HBO seriāls «The Young Pope» par konservatīva amerikāņu pāvesta nākšanu pie varas. Galveno lomu tajā spēlē britu aktieris Džūda Lovs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu