Policijas helikopteru Meksikā, iespējams, nav notriekusi noziedznieku banda

LETA/AFP
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Meksikas Mičoakanas štata gubernators Silvano Aureoless atsaucis savu paziņojumu, ka noziedznieku banda notriekusi policijas helikopteru, norādot, ka varasiestādes vēl izmeklē šo lietu.

«Es nevaru apstiprināt, ka tas tika notriekts. Mēs veicam izmeklēšanu,» telekanālam «Televisa» sacīja Aureoless.

Gubernators iepriekš tviterī paziņoja, ka noziedznieku banda pie Apacinganas notriekusi policijas helikopteru, nogalinot tā pilotu un trīs policistus.

Helikopteram nogāžoties, vēl viens policists tika ievainots.

Aureoless sacīja, ka cietušais likumsargs sniegs liecību un, visticamāk, viesīs lielāku skaidrību par notikušo, bet pagaidām viņš atrodas intensīvajā aprūpē.

Foto: EPA/LETA

Gubernators apstiprināja, ka helikopters ir avarējis policijas operācijas laikā, kuras mērķis bijis aizturēt noziedznieku bandu līderus.

Pērn Halisko štatā narkotiku kartelis «Halisko Jaunā paaudze» ar raķešmetēju notrieca armijas helikopteru, nogalinot astoņus cilvēkus, kas tajā atradās.

Aureoless preses konferencē otrdien atklāja, ka varasiestādes nesen operācijās Mičoakanas štatā konfiscējušas divus raķešu palaidējus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu