Uzzini «Izklausies redzēts» 3. sezonas dalībniekus!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Lielā svētdienas šova «Izklausies redzēts» jaunā, 3. sezona sāksies jau pavisam drīz, to vadīs pieredzes bagātais dziedātājs Lauris Reiniks. Šovs ļaus ikvienam izbaudīt aizraujošus priekšnesumus desmit nedēļu garumā. Pasaules slavenāko zvaigžņu ādā iejutīsies dziedātājas Ieva Sutugova, Rūta Dūduma, Jana Kay, Dināra Rudāne – dāmām pievienosies Normunds Pauniņš, Emīls Kivlenieks, Dzintars Čīča un Mārtiņš Ruskis. Savukārt dalībnieku sniegumu vērtēs Jānis Šipkēvics, Jana Duļevska un Artis Robežnieks.

Enerģijas lādiņš visai nedēļai!

Skatītājiem sola desmit aizraujošas nedēļas, baudot populārā šova Izklausies redzēts jauno, 3. sezonu! Arī jaunā sezona solās būt oriģināla un izklaidējoša, tajā spēkiem mērosies astoņas Latvijā pazīstamas personības, kuru galvenais uzdevums būs iejusties slavenu dziedātāju tēlā. Dalībnieku uzdevums arvien ir pēc iespējas precīzi atdarināt cita skatuves mākslinieka tēlu, kā arī visiem dalībniekiem būs jādzied nevis paša balsī, bet gan precīzi atveidojot izvēlētā mākslinieka balsi.

«Izklausies redzēts 3.sezona ir gaidīta, un mēs skatītājus nepievilsim. Arī šosezon gaidāmi aizraujoši svētdienas vakari. Gan talantīgie un atraktīvie dalībnieki, gan žūrija, kā arī visa komanda rūpēsimies, lai katrs raidījums būtu kā prieka dopings jaunajai nedēļai. Būs interesanti, jautri, muzikāli un no sirds. Un man ir prieks, ka es atkal varēšu stūrēt šo pasaulē populāro pārvērtību kuģi Latvijā,» atklāj populārais dziedātājs un šova Izklausies redzēts 3. sezonas vadītājs Lauris Reiniks.

Kādas zvaigznes atklās šovu?

Pirmajā šova nedēļā Izklausies redzēts ar savu uzstāšanos pagodinās Kristīna Agilera (Christina Aguilera), Viktors Lapčenoks, Lorīna (Loreen), grupas Depeche Mode solists Deivs Gāns (Dave Gahan), slavenā franču aktrise Maivena Lebesko (Maiwenn Le Besco) no filmas Piektais elements (The Fifth Element), apvienība – rokgrupa Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra, Eimija Anna Dafija (labāk pazīstama ar savu skatuves vārdu Duffy) un grupas HIM solists Ville Valo. Augsti novērtēti un pieredzes bagāti grimētāji jau šobrīd rūpīgi gatavojas, lai dalībnieki šovā no matu galiņiem līdz papēžiem izskatītos kā izvēlētie populārie dziedātāji!

Priekšnesumus izvērtēs žūrija

Pastāvīgās žūrijas sastāvā būs un ik nedēļu priekšnesumus vērtēs Radio SWH valdes priekšsēdētājs Jānis Šipkēvics, Es mīlu tevi, Latvija! komandas kapteine Jana Duļevska un Dailes teātra aktieris Artis Robežnieks, kuriem ikreiz pievienosies kāds no šova iepriekšējo sezonu dalībniekiem. Katrā raidījumā žūrijas locekļi astoņu dalībnieku priekšnesumus varēs vērtēt, liekot punktus no 4 līdz 12. Papildus tam visiem dalībniekiem katra raidījuma beigās tiks doti pieci punkti, lai tos piešķirtu kādam kolēģim, kurš bijis labākais. Tas dalībnieks, kurš iegūs visvairāk punktu, arī kļūs par konkrētā raidījuma uzvarētāju. Neviens no Izklausies redzēts dalībniekiem netiks izbalsots no šova līdz pat finālam. Visi no pirmā līdz devītajam raidījumam iegūtie punkti uzkrāsies. Četri dalībnieki, kas līdz devītajam raidījumam un tā laikā būs ieguvuši visvairāk punktu, iekļūs finālā. Savukārt šova uzvarētājs fināla reizē tiks noteikts skatītāju balsojumā, un galvenā balva tiks ziedota dalībnieka izvēlētam labdarības mērķim.

No 25. septembra svētdienās plkst. 20.00 TV3 un TVPlay!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu