Jaunais Land Rover Discovery

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Land Rover

Līdz jaunās paaudzes Land Rover Discovery lielajai prezentācijai, dienu pirms durvis vērs Parīzes automobiļu izstāde, ir atlicis nedaudz vairāk par trim nedēļām.

Varētu jau pagaidīt, tomēr ražotājs acīmredzot pats nevar nociesties un sava jaunā pilna izmēra apvidnieka seju divās fotogrāfijās ir atklājis jau tagad.

Nekādas papildu informācijas par septiņvietīgo apvidnieku nav, tikai tēlaini izteicieni par zīmola tiekšanos braukt pāri un aizvien tālāk, kā arī Land Rover galvenā dizainera Gerija Makgoverna komentārs: «Jaunais Discovery pārdefinē lielā SUV jēdzienu. Land Rover dizaineru un inženieru komandas ir īstenojušas revolūciju Discovery gēnos, lai radītu ļoti iekārojamu, ekstrēmi daudzpusīgu SUV ar apbrīnojamām spējām.»

Land Rover Discovery paaudzes

Parīzes automobiļu izstāde durvis akreditētajiem apmeklētājiem vērs 29.septembrī, bet jaunā Land Rover Discovery pasaules pirmizrāde norisināsies dienu iepriekš. Pārējiem interesentiem šovs būs pieejams no 1. līdz 16. oktobrim.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu