Piedzēries režisors Regnārs Vaivars draud ar cirvi ielu muzikantam

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Vecrīgā ierasts dzirdēt ielu muzikantu Uldi Leiškalnu, par kura dziedājumu sajūsminās gan tūristi, gan vietējie Latvijas iedzīvotāji. Izrādās, režisoram Regnāram Vaivaram nav pa prātam vīrieša dziedājums, un alkohola reibumā viņš tam draudējis ar cirvi, vēlāk gan ar draugu palīdzību pasniedzot visu kā sociālu eksperimentu. Sākumā nebija zināms, kas veicis šādu eksperimentu, taču drīz vien izdevums noskaidrojis, ka tas bijis Regnārs Vaivars.

Kā informē izdevums «Kas Jauns», Regnārs mēģinājis vīrieti aizdzīt no viņa ierastās dziedāšanas vietas, kas tam arī izdevies, jo Uldis nav vēlējies skandālus.

Regnārs izvilcis no somas plastmasas ģitāriņu, sācis to trinkšķināt un nelabā balsī dziedāt, bet garāmgājēji to cienājuši ar alkoholiskajiem dzērieniem un tikai retais talantu novērtējis ar naudu.

Nevar nepieminēt, ka vīrieša seja un apģērbs bijis netīrs, bet somā bez ģitāriņas atradies arī cirvis.

Regnārs nespēja Uldi likt mierā un, dzirdot, ka dziedātājs plāno izsaukt policiju, sācis vicināt cirvi un nācis tam virsū, draudot izrēķināties. Pēc šāda notikumu pavērsiena ielu muzikantam nācās dzert sirdszāles.

Atbraukusi policija un savākusi skatuves mākslinieku, kurš bijis 2,5 promiļu reibumā, vēlāk, atgriezies mājās, Uldis saņēmis vēstuli no Regnāra drauga, aicinot atsaukt apsūdzības, jo viss, ko viņš piedzīvojis, bijis sociāls eksperiments.

Ielu muzikants par spīti pārbīlim un sirdszāļu dzeršanai atsaucis apsūdzību!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu