Uzzini, kāds būs jaunais BMW M5!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BMW

Pirmo reizi BMW M5 būs pieejams ar pilnpiedziņu. Tā vēsta vācu AutoBild.

Oficiālas informācijas pagaidām nav, taču AutoBild lēš, ka karstākā G30 sērijas modeļa pircēji varēs izvēlēties starp klasisko piedziņu un xDrive sistēmu.

Nākamā M5 prototipi jau tiek cītīgi testēti, tiesa, ar standarta atjauninātās 5.sērijas priekšējo bamperu, kas acīmredzot tiek lietots kā vizuāls apmāns, raksta AutoBild.

Spēka agregāta ziņā tikmēr lieli jaunumi nav gaidāmi. Visticamāk, BMW turēsies pie uzticamā 4,4 litru V8 divu turbīnu motora. Tā jauda tai pašā laikā gan varētu pakāpties līdz 630 zirgspēkiem.

Būtiski, ka jaudas būs vairāk, taču masa, kas motoram būs jāpārvieto, būs mazāka. Provizoriski - standarta 5.sērija kļūs par 100 kilogramiem vieglāka, un tas nozīmē, ka arī M5 varētu būt ieguvējs.

Tādējādi ticams, ka M GmbH inženieru mērķis ir standarta sprinta ziņā palīst zem 4 sekundēm, bet pilnpiedziņas versijā pat nodrošināt paātrinājumu līdz 100 kilometriem stundā 3,6 sekundēs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu