Kreigam par Bonda lomu nākamajās divās filmās piedāvāti 150 miljoni dolāru

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Internetā izskanējušas baumas, ka kinostudija «Sony» aktierim Danielam Kreigam piedāvājusi 150 miljonus ASV dolāru (135 miljonus eiro) par galvenās lomas tēlošanu divās nākamajās filmās par slepeno aģentu Džeimsu Bondu, vēsta britu laikraksts «The Guardian».

48 gadus vecais Kreigs spēlējis četrās Bonda filmās.

Lai arī tiek baumots, ka Kreigs par spēlēšanu nesenākajā sērijas filmā «Spectre» («007: SPEKTRS») saņēma ap 65 miljoniem dolāru (58 miljoniem eiro), viņš intervijās vairākkārt licis manīt, ka gatavojas pamest Bonda franšīzi.

Vietne «Radar» pieļauj, ka Kreiga stīvēšanās dēļ producenti esot piekrituši palielināt honorāru. «Viņš izdarīja ļoti gudru gājienu,» interneta vietnei stāstīja vārdā nenosaukts informācijas avots. «Visi zina, cik ļoti kinostudijas vadībai viņš patīk. Viņi negrib zaudēt [Kreigu] franšīzei tik nozīmīgā laikā.»

«Radar» norāda, ka 150 miljonus dolāru lielais honorārs piedāvāts par divām filmām, kas tiktu uzņemtas ar ļoti nelielu pārtraukumu. Iepriekšējo divu daļu «Skyfall» («Operācija «Skyfall«») un «Spectre» režisors Sems Mendess tajās vairs neatgriezīsies.

Par ticamākajiem Bonda aizstājējiem tiek uzskatīti aktieri Idriss Elba, Toms Hidlstons, Eidans Tērners un Toms Hjūzs, taču vēl nav zināms, cik ilgi Kreigs paliks aģenta 007 lomā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu