Dziedātāja Samanta Tīna: «Nekad neatteikšos no savas tautības, lai uzvarētu»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram/samantatina

Konkurss «Jaunais vilnis» rit pilnā sparā, pirmā konkursa diena ir jau aiz muguras - Latvijas pārstāve dziedātāja Samanta Tīna izpildīja populāro dziesmu «Don`t cry for me Argentina», diemžēl dziesma neatnesa vēlamo rezultātu. Samanta izsaka savu viedokli, domas par pirmās konkursa dienas uzstāšanos!

Nākamajā dienā pēc uzstāšanās dziedātāja Samanta Tīna atzina, ka viņai ir pat ļoti skumji par šādu rezultātu, bet rezultāts ir tāds kā ir!

«Es domāju, ka manas atzīmes par uzstāšanos ir politika, nekas vairāk. Galvenais, ka Igors Krutojs man ielika 11 balles, tas man pašai ļoti daudz pasaka priekšā,» stāsta Samanta.

Māksliniece arī piemetina, ka daudzi vaino viņu nepiemērotas dziesmas izvēlē, bet Samanta pati nav izvēlējusies dziesmu, to izvēlējās «Jaunā viļņa» organizatori.

Samanta atklāj, ka nu citi konkursa dalībnieki ir priecīgi, redzot atzīmes par pirmo dienu, jo uzskatīja Latvijas pārstāvi par galveno konkurenti, bet Samanta pagaidām ir piecpadsmitajā vietā.

«Es nekādā gadījumā nenokāršu degunu! Tas ir bizness vairāk kā konkurss! Mēs visi 16 esam izcīnījuši tiesības būt šajā lielajā biznesa virpulī! ...tātad viss ir kārtībā! Es esmu un būšu no Latvijas! Tas, ka uz mums ir zobs, ir skaidrs, bet nekad neatteikšos no savas tautības, lai uzvarētu!» tā Samanta.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu