Merilins Mensons aizstāv aktieri Džoniju Depu pret apsūdzībām vardarbībā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP

Amerikāņu rokmūziķis Merilins Mensons izteicies, ka Holivudas aktieris Džonijs Deps medijos «netaisnīgi sists krustā» pēc tam, kad aktrise Ambera Hērda emocionālas un fiziskas vardarbības dēļ pieprasīja šķiršanos.

Kā ziņots, augustā Deps piekrita samaksāt septiņus miljonus ASV dolāru (6,3 miljonus eiro) divām Hērdas izvēlētām labdarības organizācijām, bet viņa savukārt atsauca apsūdzības vardarbībā.

«Džonijs ir viens no jaukākajiem cilvēkiem, ko pazīstu. Dažreiz tas ir pat sirdi plosoši, cik labs viņš ir pret draugiem un visiem apkārtējiem. Es zinu, ka viņš netaisnīgi tika sists krustā [medijos],» 47 gadus vecais Mensons teica intervijā vietnei «The Daily Beast».

«Es vienmēr atbalstīšu Džoniju,» viņš uzsvēra. «Es zinu, ka viņš to risina, cik labi vien var. Un viņš ir lielisks tēvs. Es priecājos, ka viņa bērni izauguši tik gudri un asprātīgi.»

Mensons ir Depa un franču aktrises un dziedātājas Vanesas Paradī 17 gadus vecās meitas Lilijas Rozas krusttēvs.

Mensons vairākkārt uzstājies kopā ar Depu, kurš spēlē grupā «The Hollywood Vampires» ar rokeri Elisu Kūperu un grupas «Aerosmith» ģitāristu Džo Periju.

Kā jau ziņots, Hērda apsūdzēja Depu vardarbībā. Šovasar internetā tika nopludināts video, kurā Deps strīda laikā ar Hērdu piedzēries lamājas un demolē virtuvi.

«Tā drāma bija absurda,» sacīja Mensons. «Es tam nepiekristu, ja kāds mani izsauktu par liecinieku un jautātu, ko esmu redzējis.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu