«Ziemeļblāzmā» Baltās nakts ietvaros notiks koncertizrāde «Metamorfoze»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns TVNET

Kultūras pilī «Ziemeļblāzma» 10. septembrī notiks koncertizrāde «Metamorfozes», informēja Rīgas pašvaldības kultūras iestāžu apvienības pārstāve Kristīne Lipenite. Iedvesmojoties no dabas procesiem un metamorfozes idejas paudējiem mākslā, mūsdienu kultūras foruma «Baltā nakts» laikā kultūras pilī «Ziemeļblāzma» notiks multimediāls inscenējums, kurā apvienota mūzika, deja un vizuālā māksla.

Pasākuma programmā no plkst.20 līdz plkst.20.30 «Ziemeļblāzmas» parkā paredzēta muzikāla performance, kurā piedalīsies muzikālā grupa «Sigma» un Modris Opelts ar laikmetīgās dejas kompāniju «Ārā». Performances scenogrāfe ir Ieva Kauliņa, bet horeogrāfe ir kompānijas «Ārā» pārstāve Agate Bankava.

Savukārt no plkst.21 līdz plkst.22.20 kultūras pils lielajā zālē iepriekšminēto mākslinieku izpildījumā notiks koncertizrāde «Metamorfozes». No plkst.22.40 līdz plkst.23.50 tiks rādīta filma «Silent Shakespeare».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu