Slīdkalniņš, kur bērniem «dibenā ieraut skabargas»

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET lasītājs

TVNET lasītājs pamanījis bērnu slīdkalniņu, kas mudinājis uz pārdomām par to kvalitāti. Šis slīdkalniņš maksājot bargu naudu, bet esot nekvalitatīvs. Savukārt Rīgas domē norādīja, ka bērnu rotaļu laukumi tiek regulāri apskatīti un uzturēti. Lasītāja sniegto informāciju pārbaudīs un nepilnības novērsīs.

TVNET lasītājs: «Jautājums Ušakovam un jums, vai jūs ļautu savam bērnam rotaļāties šādā spēļu laukumā un slidināties no slīdkalniņa, kam tādi rokturi?

Lieta tāda, ka tie laukumi taisīti no finiera, kas paredzēts iekšdarbiem un pēc gada vairs nekam neder. Tos iepērk Rīgas dome par bargu naudu, viens laukums maksā 50 000...

Tādi laukumi ir arī bērnudārzos, kārtējā zemē nomestā nauda.

Šī fotogrāfija ir no spēļu laukuma slīdkalniņa roktura parkā Maskavas ielā, bet tieši tāds pats ir mana bērna bērnudārzā un citās vietās, kur ir šie krāsainie spēļu laukumi no šīs firmas.»

Bet Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļā TVNET norādīja, ka bērnu rotaļlaukumi pilsētā tiek uzstādīti stingrā saskaņā ar normatīvajām un drošības prasībām, tie ir atbilstoši sertificēti.

Laukumi tiek regulāri pārbaudīti un uzturēti.

Rotaļlaukumu izmaksas ir ļoti dažādas, atkarībā no to lieluma un rotaļu elementu daudzuma. Līdz šim sūdzības par to kvalitāti saņemtas ļoti reti.

Minēto informāciju pašvaldība pārbaudīs, un nepilnības nekavējoties tiks novērstas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu