Dūlas Katrīnas Puriņas laulības gredzenu rotā gan pērles, gan dārgakmeņi

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook/katrinapurina

Aizpagājušajā nedēļā laulības ostā iestūrēja Katrīna Puriņa, kura plašākai sabiedrībai zināma kā šova «Latvijas princese 2008» uzvarētāja, kura nu dēvējama par Katrīnu Puriņu-Liberti.

Aizpagājušās nedēļas nogalē dūla un topošo vecāku izglītotāja Katrīna Puriņa ar uzņēmēju Artūru Libertu iestūrēja laulības ostā, pāris jau ir kopā vairākus gadus un kopā audzina divas meitas.

Foto: facebook/katrinapurina

Iepazīšanās sākuma posmā Katrīna izturējusies piesardzīgi pret jaunajām attiecībām savas sāpīgās attiecību pieredzes dēļ, tomēr Artūrs spēja radīt drošības sajūtu sievietē un viņi nosvinēja savus mīlestības svētkus.

Meitas Beatrise un Šarlote nespēj vien sagaidīt, kad ģimenē ienāks brālītis; tā kā pāris vēlas kuplu ģimeni, viņi nolēmuši censties meiteņu vēlmi realizēt.

Pāra kāzu gredzeni ir īpaši tos darinājis rotu dizainers Valdis Brože un gredzenos iestrādātas gan pērles, gan dārgakmeņi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu