Gobziņam saziedoti apmēram € 11 tūkstoši, taču ārstēšanai līdzekļu nepietiek

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Mūziķim Robertam Gobziņam saziedoti apmēram 11 tūkstoši eiro, taču, lai pabeigtu atveseļošanās procesu, nepieciešami 33 tūkstoši eiro, aģentūrai BNS teica Gobziņš.

Viņš norādīja, ka tagad cilvēki ziedo diezgan reti, un augustā saziedoti apmēram 70 eiro.

«Saziedotais ir palīdzējis uzsākt atveseļošanās procesu un izdomāt ārstēšanās plānu, bet, lai īstenotu ārstēšanās plānu, līdzekļu nepietiek,» teica Gobziņš.

Mūziķis arī norādīja, ka, lai viņa saslimšanu ārstētu, nepieciešama radona terapija, kas Latvijā nav pieejama, bet šo ārstēšanos var veikt Austrijā. «Līdzekļu nav, tāpēc jādzīvo ar sāpēm, pretsāpju līdzekļus ēst, savukārt, nav ieteicams, jo bojājas aknas un kuņģis, tātad tāds noslēgtais vāveres ritenis, kura atrisinājums ir tikai līdzekļi,» teica Gobziņš.

Pēc mūziķa teiktā, radona terapija Austrijā paredzēta septembra beigās un tā notiks trīs nedēļas.

Atgriežoties Latvijā, Gobziņš sāks gatavot savu Ziemassvētku koncertu, kas notiks 21.decembrī Rīgas Kongresu namā. Tas būs pateicības koncerts visiem ziedotājiem, kurā pirmajā būs mūziķa jaunās programmas fragments, savukārt, otrā - draugu uzstāšanās.

Vienlaikus Gobziņš norādīja, ka ceturtdien vai piektdien sociālajos tīklos un citās sabiedrībai pieejamās mājaslapās publicēs visas savas dziesmas. Pagaidām internetā pieejamas apmēram 20 viņa dziesmas, bet Gobziņš plāno publicēt apmēram 100 savu kompozīciju.

Aģentūra BNS jau rakstīja, ka mūziķis Gobziņš lūdz palīdzību pēc veselības problēmām un ugunsgrēka dzīvoklī. Mūziķi finansiāli var atbalstīt, pārskaitot naudu uz Gobziņa norēķina kontu «Swedbank» - konta numurs ir LV81HABA0551009390875.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu