«Baltās nakts» apmeklētāji «RīgaTV 24» studijā varēs vērot mākslinieku performances

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

«Baltās nakts» ietvaros televīzijā «RīgaTV 24», Blaumaņa ielā 32, apmeklētājiem būs unikāla iespēja piedalīties tiešraidē un apskatīt fonda «Mākslai vajag telpu» un Latvijas Mākslas akadēmijas kopdarbu «Uzlecošā zvaigzne mākslā» radītās performances un mākslas darbus.

Jau 10. septembrī «Baltās nakts» apmeklētājiem būs iespēja apmeklēt televīzijas «RīgaTV 24» studiju Blaumaņa ielā 32 un pirmo reizi apskatīt šova «Uzlecošā zvaigzne mākslā» dalībnieku darbu augļus gan gleznu, gan skulptūru formā, kā arī piedalīties tiešraides filmēšanā un izbaudīt radošo mākslinieku performances. Studija apmeklētājiem būs atvērta no plkst. 18:00 līdz pusnaktij, un performances būs iespējams vērot no plkst. 19:00 līdz 19:30 un no 20:00 līdz 20:30.

Projekta «Uzlecošā zvaigzne mākslā» ietvaros 9 mākslinieki no Latvijas Mākslas akadēmijas katru dienu radīja jaunu mākslas darbu – jaunā žanrā, ar jaunu tēmu un jauniem materiāliem. To, kā viņiem veicās, skatieties sestdienu vakaros jau no 17. septembra kanālā «RīgaTV 24».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu