Repere Igija Azīlija satiekas ar Kardašjanas bijušo mīļoto

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Kā ziņo interneta vietne «Us Weekly» reperi Igija Azīlija un French Montana ir kļuvuši par pāri. Jaunizveidotais pāris kopā devušies baudīt brīvdienas Mehiko.

Kā izdevumam ziņo pārim tuvu stāvošās personas, viņi ir iemīlējušies un nespēj pavadīt laiku viens bez otra, tieši tāpēc mīlnieki izlēma doties brīvdienās, lai pavadītu kopā pēc iespējas vairāk laika.

Savas atpūtas bildes viņi labprāt publisko portālā «Instagram», kur saņem apsveikumus no faniem un nelabvēļu skaudības pilnas ziņas, jo reperi atpūšas ar vērienu, ceļo privātā lidmašīnā, izmanto jahtas un neskaita iztērētos līdzekļus, tas rada skaudību apkārtējos.

Pirmās aizdomas par jaunu šovbiznesa pāri parādījās jūlija izskaņā, kad viņi kopā apmeklēja dziedātājas Dženiferas Lopesas koncertu.

Jūnijā Igija izšķīrās no NBA basketbola zvaigznes Nika Janga, kurš to krāpa, un sieviete nespēja tam to piedot, bet jau pēc mēnesi ilgām ciešanām atrada savu laimi cita vīrieša veidolā.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu