Streizande izdod duetu albumu, pauž atbalstu Gāgai

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu dziedātāja, aktrise, kinoproducente un režisore Bārbra Džoana Streisande (Barbra Streisand) 26. augustā laidusi klajā jaunu duetu albumu «Encore: Movie Partners Sing Broadway», kurā kopā ar dažādiem slaveniem aktieriem ieskaņojusi populārus Brodveja izrāžu hitus.

Albums seko 2014. gada izdotajam duetu albumam «Partners», kas debitēja «Billboard 200» topa pirmajā vietā. Šoreiz ar Holivudas veterāni dziesmas iedziedājuši Aleks Boldvins (Alec Baldwin), Antonio Banderass, Džeimijs Fokss (Jamie Foxx), Ane Hateveja (Anne Hathaway), Hjū Džekmens (Hugh Jackman) un daudzi citi.

Mūzikas un video pārdošanas apjomu izsekošanas sistēmas «Nielsen SoundScan» dati liecina, ka «Encore: Movie Partners Sing Broadway» varētu ierindoties «Billboard 200» topa 2. vietā ar 120 000 - 130 000 pārdotām vienībām.

Pirmais Streizandes albums, kas sasniedzis oficiālā mūzikas topa virsotni, bija 1964. gadā iznākušais «People». Streizande ir panākumiem bagāta aktrise, dziedātāja un dziesmu autore. Viņa ieguvusi divas ASV Kinoakadēmijas jeb «Oskara» balvas par tēlojumu 1968. gada filmā «Funny Girl» («Smieklīgais skuķis») un 1976. gadā iznākušajā «A Star Is Born» («Zvaigzne ir dzimusi»).

Viņa apbalvota arī ar astoņām «Grammy», četrām «Emmy» un vienu «Tony» teātra balvu.

Šonedēļ izskanējušas ziņas, ka viņa pauž atbalstu mūziklam «A Star Is Born» ar dziedātāju Lēdiju Gāgu (Lady Gaga) galvenajā lomā. Streizande spēlēja filmas 1976. gadā iznākušajā versijā, kurā viņas ekrāna partneris bija Kriss Kristofersons.

Tagad Gāga uzņemsies lomu, kuru spēlējusi Streizande un kinozvaigzne Džūdija Gārlenda. Filmas režisors būs aktieris Bredlijs Kūpers, kurš varētu arī uzņemties otro galveno lomu.

«Manas sajūtas ir lieliskas, jo es zinu, ka filma «A Star Is Born» būs laba. Tā vienmēr ir laba,» televīzijas pārraidē «Extra» teica 74 gadus vecā Streizande. «Mūzika var mainīties līdzi gadu desmitiem, tāpēc zinu, ka filma būs laba.»

Filmu sākotnēji plānoja uzņemt Klints Īstvuds ar Bejonsē galvenajā lomā.

«A Star is Born» ir stāsts par jaunu kinoaktrisi, kas ierodas Holivudā karjeras meklējumos, un tas pirmo reizi uz ekrāniem bija redzams 1937.gadā ar Dženetu Geinori un Fredriku Mārču galvenajās lomās.

Filmu vēlāk uzņēma vēl divas reizes. Vienu uzņēma 1954. gadā un otru - 1976. gadā.

Gāga filmai sarakstīs jaunas dziesmas.

Dziedātāja savu aktrises karjeru sāka, telekanāla FX seriālā «Amerikāņu šausmu stāsts. Viesnīca» («American Horror Story: Hotel») atveidojot vampīres Grāfienes lomu, kas viņai sagādāja «Zelta globusa» balvu kā labākajai aktrisei miniseriālā vai televīzijas filmā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu