Grāmatžurnāls «Benji Knewman» ielūdz vakariņās

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Radošās izcilības festivālā Adwards 2016 zelta ordeni ieguvušais grāmatžurnāls Benji Knewman ielūdz uz vēl nebijušu notikumu – Benji Vakariņām.

Benji Vakariņas ir jaunums Rīgas kultūras panorāmā, kura ietvaros divu gadu laikā grāmatžurnālā publicētās intervijas, dienasgrāmatas un esejas iegūs katra savu balsi un skaņu celiņu. Par vakariņu muzikālo noskaņu rūpēsies komponists Edgars Raginskis un mūziķu komanda, bet tekstus lasīs aktrise Madara Botmane.

Pašas vakariņas uzticētas Valmiermuižas restorāna šefpavāram Dzintaram Kristovskim. Benji Knewman 3. laidienā viņš rakstīja dienasgrāmatu par to, kā meklē savu zemes garšu, dodoties garās pastaigās pa tuvējiem mežiem un pētot, ko vietējā daba piedāvā vietējai virtuvei. Dzintaram padodas nesamākslots un vienlaikus sātīgs ēdiens, kādu baudīs arī Benji Vakariņu viesi. Savukārt māksliniece Darja Meļņikova veido sēdamu mākslas instalāciju.

Ikviens pasākuma viesis saņems dāvanas no Benji Vakariņu draugiem – konceptveikala Paviljons un zīmoliem Madara Cosmetics, Stenders un I’m Your Shirt. Pārsteigumus vakara gaitā sola arī H&M Latvija.

Benji Vakariņas top ciešā sadarbībā ar reklāmas aģentūru VUCA, kura iedzīvina drosmīgus un patiesus stāstus un saved kopā īstos zīmolus, kuri skatās vienā virzienā.

Biļetes nopērkamas Benji Knewman mājaslapā šeit

Benji Vakariņas ēdīsim 21. septembrī plkst. 19.00 Modernās mākslas centrā kim?, Sporta ielā 2.

Benji Knewman ir Rīga izdots grāmatžurnāls par dzīvi, ko var lasīt. Grāmatžurnāls ir bilingvāls (latviešu un angļu valodā) un iznāk divreiz gadā kopš 2014. gada. Benji Knewman ir divi mērķi: radīt vietu, kur katrs var vienkārši būt, un vēstīt Latvijas stāstu pasaulei saprotamā valodā. Šobrīd Benji Knewman nopērkams 22 valstīs visā pasaulē.

Benji Vakariņu informatīvais draugs - ziņu portāls TVNET.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu