Lipmans: Tas ir pasūtījums

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidents Kirovs Lipmans pirmdien raidījumam «Sporta Studija» pastāstīja par iemesliem, kāpēc, viņaprāt, no amata atkāpās galvenais treneris Leonīds Beresņevs.

Beresņevs īsi pirms olimpiskā kvalifikācijas turnīra sākuma negaidīti atstāja Latvijas izlases galvenā trenera amatu, bet viņa vietā stājies pieredzējušais Haralds Vasiļjevs. Beresņevs aiziešanu no valstsvienības pamatoja ar neizmaksāto algu.

LHF prezidents arī izteicās, ka viņam un Beresņevam līdz šim bijušas ļoti labas attiecības. «Es neatminos, ka mēs ar Leonīdu konfliktētu. Man tas bija negaidīti un sāpīgi.»

«Manā uztverē nav jābūt panikai. Viss iet pēc plāna,» LTV raidījumam «Sporta Studija» atklāja Lipmans. «Sportā bieži viss notiek tā negaidīti - labāk, sliktāk. Es uzskatu, ka mums izdevās visu sakārtot. Esmu optimists.»

«Viss notikās tā: atnāca pie manis Beresņevs un sāka runāt par naudu, sūdzoties, ka nav samaksāta alga. Es teicu, lai viņš pagaida, jo šobrīd grāmatvede ir atvaļinājumā. Viņa atgriezīsies 29.augustā un visu nokārtos,» stāstīja Lipmans.

«Mēģināju šajā situācijā arī iedziļināties dziļāk. Sapratu, ka tas ir pasūtījums. Tās ir manas subjektīvās domas,» piebilda LHF prezidents.

«Varbūt viņam (Beresņevam) nav tik daudz smadzeņu. Iespējams, viņš tika pierunāts un saņēma kaut kādus solījumus. Viņš šajā situācijā nepadomāja, ka tas nākotnē varētu patraucēt ar jaunas darba vietas meklējumiem,» skaidroja Lipmans.

Olimpiskā kvalifikācijas turnīra spēļu grafiks (Arēna Rīga)

DatumsLaiksSpēle
01.09.2016.15:30Vācija - Japāna
01.09.2016.19:30Austrija - Latvija
02.09.2016.15:30Vācija - Austrija
02.09.2016.19:30Latvija - Japāna
04.09.2016.14:00Japāna - Austrija
04.09.2016.18:00Latvija - Vācija
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu