Grupas «Ryga» dalībniekam romāns ar miljonāra atvasi

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

Populāro grupu «Ryga» un «Dzelzs vilks» dalībniekam Mārcim Judzim attiecības ar «Olainfarm» valdes priekšsēdētāja Valērija Maligina meitu Irīnu. Vīrietis publiski izrāda mīlestību sievietei, vēl oficiāli esot precēta vīra godā.

Kā ziņo izdevums «Privātā Dzīve», pāris apstiprinājuši, ka tos saista romantiskas attiecības, un neslēpj savas jūtas.

Mīlnieki kopā apmeklēja gan Ineses Galantes rīkotā «Summertime» izskaņas ballīti, gan aktrises Elīnas Dzelmes trīsdesmit gadu jubileju.

Dzimšanas dienā pāris laiku pa laikam bija redzami divatā pastaigājamies, dejojam vai vienkārši baudām vienam otra tuvumu.

Mārcis ieskatījies Irīnā, muzicējot Valērija rīkotajās mājas ballītēs, kurās ir biežs viesis, jo ir ļoti draudzīgās attiecībās ar aktrisi Elīnu Dzelmi.

Laulībā ar savu otro sievu Rūtu mākslinieks nodzīvojis astoņus gadus; pēc attiecību statusa nomaiņas sociālajos tīklos daudzi vīrieša draugi netic, ka tā ir patiesa, un uzskata, ka vīrietis joko.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu