Ieskaties dziedātājas Lauras Railas vecmeitu ballītē

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook/lauraraila

Pagājušajā nedēļas nogalē dziedātāja Laura Raila baudīja savu vecmeitu ballīti, kā nekā jaunā dziedātāja drīzumā būs precētas kundzes godā! Latvijas šovbiznesā 2016.gada vasara ir pārpilna laulībām, un pagaidām nekas vēl nav beidzies!

Foto: Facebook/lauraraila

14.jūnijā uzņēmējs, burātājs Ņikita Lakstīgala bildināja savu mīļoto sievieti, dziedātāju Lauru Railu un saņēma apstiprinošu atbildi.

Foto: Facebook/lauraraila

Laura stāsta, ka kopā ar Ņikitu ir jau divus gadus, sākoties attiecībām, palēnām viņa saprata, ka Ņikita ir viņas īstais vīrietis. Dziedātāja novērtēja uzņēmēja dzīves uzskatus un to, kā viņš izturas pret sievieti.

Foto: Facebook/lauraraila

Vecmeitu ballītē Laura kopā ar draudzenēm braukāja ar limuzīnu, laida gaisā laternu un iedomājās vēlēšanos, nejauši satika puišus, kuri svinēja drauga pēdējās dienas brīva vīrieša statusā, un Laura labprāt nofotografējās kopā ar vecpuiša draugu bariņu.

Protams, neiztikt bez pozēšanas pie limuzīna un skaistām bildēm draudzeņu ielenkumā.

Foto: Facebook/lauraraila

Laura vecmeitu ballītei bija izvēlējusies rozā kleitu, bet viņas draudzenes ieturēja melnbalto stilu, tērpjoties klasiskos tērpos, konkrētībai izmantojot pat vīriešu uzvalkam paredzētos tauriņus.

Foto: Facebook/lauraraila

Spriežot pēc tā, ka nupat notikusi vecmeitu ballīte, kāzas iecerētas tuvākajās nedēļās.

Foto: Facebook/lauraraila
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu