Jaunākā Kia Rio pasaules pirmizrāde Parīzē

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kia

Jaunā, ceturtās paaudzes, Kia Rio pasaules pirmizrāde notiks 29. septembrī Parīzes 2016. gada autošovā.

Rio jaunais dizains (gan eksterjers, gan salons) ir veidots Kia dizaina centros Vācijā un ASV (Kalifornijā), cieši sadarbojoties ar uzņēmuma galveno dizaina centru Korejā, Namjangā (Namyang).

Taisnās līnijas un gludā virsma nodrošina automašīnai jaunu, atšķirīgu izskatu. Garāka priekšējā pārkare un motora pārsegs, pagarināta garenbāze un aizmugurējo jumta balstu konstrukcija automašīnai nodrošina vēl pārliecinošāku un sabalansētāku kopskatu, nekā tā priekšgājējam.

Jaunākā Rio versija piedāvās pircējiem savā klasē pieprasīto praktiskumu un drošības tehnoloģijas, jaunākās savienojamības funkcijas, kā arī nodrošinās vēl pārliecinošāku un patīkamāku braukšanas pieredzi un vadāmību.

Kia Rio ar vairāk nekā 473 000 pārdotām automašīnām visā pasaulē, ir Korejas ražotāja globāli visvairāk pārdotais modelis. Nākamās paaudzes Rio ražošana Eiropas tirgum tiks uzsākta 2016. gada nogalē. Citiem reģioniem ražošanas uzsākšanas laiki tiks paziņoti, kad tuvosies auto pirmizrāde.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu