Frenka Oušena albumam pārliecinošs starts «Billboard 200»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

28 gadus vecā Ņūorleānas neosoula mūziķa Frenka Oušena (Frank Ocean) albums «Blonde» iekarojis ne tikai Lielbritānijas albumu topa 1. vietu, bet arī ASV pieprasītāko albumu «Billboard 200» topu, ziņo «billboard.com».

Nedēļas griezumā albums, kas servisā «Apple Music» izdots nākamajā dienā pēc vizuālā albuma «Endless», pārdots 276 000 vienību, liecina kompānijas «Nielsen Music» dati. Šis ir gada trešais labākais starts uzreiz aiz Dreika «Views» un Bejonsē «Lemonade».

Albumā iekļautas 17 kompozīcijas, no kurām septiņas ir īsākas par trim minūtēm. Albumā piedalās vairāki viesmākslinieki, taču to klātbūtne nav īpaši jūtama. Piemēram, «Pink + White» fona balsi iedziedājusi Bejonsē, «Skyline To» šo to pavisam neuzkrītošu ierunājis Kendriks Lamārs (Kendrick Lamar), savukārt britu elektroniķa Džeimsa Bleika (James Blake) dekorācijas vispār īsti nav atpazīstamas. Vienīgais, kas spilgti izceļas, ir «Outkast» dalībnieks André 3000.

Oušena iepriekšējais albums «Channel Orange» 2012. gadā startēja 2. vietā ar 131 000 pārdotām vienībām.

Dreiks ar «Skatiem» numur 2 (77 000), bet supervaroņu filmas «Suicide Squad» («Pašnāvnieku vienība») skaņu celiņš numur 3 (76 000).

24 gadus vecā R&B dziedoņa Torija Leinza (Tory Lanez) debijas albums «I Told You» ar 52 000 vienībām startē 4. vietā.

Savukārt vijolniece Lindsija Stērlinga (Lindsey Stirling), kas popularitāti ieguva ar dabstepa video «Crystallize», ar savu jauno albumu «Brave Enough» noslēdz top5.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu