Markus Riva: «Nemitīga kustība neļauj atslābt»

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

Latviešu mūziķis Markus Riva, sadarbojoties ar ukraiņu režisoru Alanu Badoevu, izdevis jaunu mūzikas video dziesmai «Ты Влюблена» (Tu esi iemīlējusies). Dziesma stāsta par mīlestību, kura ilgst tikai mirkli un tāpēc nav laika maigumam.

Video filmēšana norisinājās jūlija sākumā Ukrainas galvaspilsētā Kijevā. Singlam «Ты влюблена» ukraiņu režisors izvēlējies citēt fināla ainu no izcilā itāļu kinorežisora Mikelandželo Antonioni kinofilmas «Zabriski Point».

Galveno lomu muzikālajā kinofilmas rimeikā atveido pats Markus Riva, bet kopumā filmēšanas procesā piedalījās vairāk kā 20 cilvēku komanda, kuras sastāvā bija arī ukraiņu deju grupas «Apache Crew» dalībnieki.

Foto: Publiciātes foto

«Mums izdevās ļoti netradicionāls mūzikas video pop/deju kompozīcijai. Esmu ļoti pagodināts strādāt tieši ar šo režisoru, kurš iepriekš man filmējis arī video dziesmām «Take Me Down» un «Krasiva Silno»», komentē Markus Riva.

Dziesmu «Ты влюблена» mākslinieks pirmo reizi prezentēja Laimas Vaikules festivālā Jūrmalā, bet pēc veiksmīgas dalības starptautiskajā TV šovā «Gribu Pie Meladzes» šobrīd turpina attīstīt savu muzikālo darbību gan Latvijā, gan arī ārpus tās robežām.

Foto: Publiciātes foto

Runājot par atrašanos Latvijā-Krievijā-Ukrainā un esamību nemitīgā kustībā dziedātājs smejoties saka, ka viss iespējams, ja ir laba plānošana un lietu organizēšana, tad pietiek laiks gan darbam, gan atpūtai.

«Nemitīga kustība neļauj atslābt un motivē strādāt vēl vairāk un vairāk, jo nemitīgi redzu darba rezultātu. Mani iedvesmo manu atbalstītāju atbalsts, tas dod spēku pārlidojumiem, darbam un dzīvei trīs valstīs,» tā Markus.

Foto: Publiciātes foto
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu