Divi 41 gadu veci vīrieši atklāj, ka pēc dzimšanas ir samainīti

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kanādā esošajā Vinipegā notika preses konference, kurā tika rasts apstiprinājums tam, ka divus kanādiešus pirms 41 gada samainīja dzemdību namā, un viņi visu šo laiku dzīvojuši svešās ģimenēs. Kā vēsta «CBC News», abus vīriešus samainīja pēc viņu piedzimšanas 1975.gadā.

Pasākumā tika publicēti DNS testa rezultāti, kuri parādīja, ka Leons Svensons un Deivids Teits jaunākais auguši ne savās ģimenēs, un cilvēki, kurus viņi uzskatīja par vecākiem, patiesībā tādi nav. Par to uzzinot, abi vīrieši tik tikko turējuši asaras.

«Mums nav vārdu. Ir pagājis 41 gads... Es esmu apjucis, apmulsis un dusmīgs,» paziņoja Teits. Vēlāk viņš norādīja, ka cilvēkus, kuri viņu uzaudzināja, vienmēr uzskatīs par saviem vecākiem, taču tagad viņa dzīvē ir parādījušies vēl vieni vecāki, kā arī brālis. Pēc viņa vārdiem, Teiti un Svensoni turpmāk sazināsies un dzīvos kā viena liela ģimene.

Leons un Deivids tika samainīti «Norway House Indian Hospital» slimnīcā Manitobas štatā, kur piedzima ar trīs dienu starpību. Par slimnīcas personāla kļūdu kļuva zināms pagājušā gada novembrī, kad abiem vīriešiem radās ideja nodot DNS analīzes.

Preses konferencē, kas notika Kanādas Veselības ministrijā, tika norādīts, ka šis incidents kļūs par precedentu tam, lai turpmāk novērstu līdzīgus notikumus Kanādas slimnīcās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu