Milānas «Inter» par 45 miljoniem eiro iegādājas Portugāles izlases futbolistu Mariu

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Slavenais Itālijas futbola klubs Milānas «Inter» par 45 miljoniem eiro iegādājies Portugāles izlases pussargu Žuānu Mariu.

Pašlaik 23 gadus vecais Mariu iegādāts no Portugāles komandas Lisabonas «Sporting». Šāda transfēra summa ir atkārtots Portugāles rekords, jo par tik lielu naudu pirms trim gadiem no šī čempionāta vienības «Porto» uz «Monaco» pārcēlās pazīstamais kolumbietis Hamess Rodrigess.

Mariu savu profesionālo karjeru uzsāka tieši «Sporting» komandā, bet iepriekšējā sezonā viņš kopumā 45 spēlēs guva septiņus vārtus.

Vēl gados jaunais futbolists ir aizvadījis jau 18 spēles Portugāles valstsvienībā, turklāt tai šovasar palīdzēja pirmo reizi vēsturē kļūt par Eiropas čempioni.

Iepriekšējās sezonās visai blāvi spēlējošā «Inter» komanda šīs sezonas pirmajā spēlē pirms nedēļas ar 0:2 piekāpās «Chievo» futbolistiem, bet svētdien to gaida tikšanās savā laukumā ar «Palermo.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu