Rīza Viterspūna ieminas par «Gudrās blondīnes» turpinājumu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu aktrise Rīza Viterspūna «apdomā iespēju» uzņemt vēl vienu «Gudrās blondīnes» («Legally Blonde») filmu.

40 gadus vecā aktrise 2001.gada oriģinālajā filmā un tās 2003.gada otrajā daļā «Gudrā blondīne 2» («Legally Blonde 2: Red, White & Blonde») atveidoja juristi Ellu Vudsu.

Par iespēju Ellas stāstu pārvērst par triloģiju Viterspūna faniem atklāja vietnes «Facebook» tiešraidē.

«Man patika uzņemt «Gudro blondīni», jo man patīk rozā krāsa. Tas bija tiešām jautri! Es varēju nēsāt apbrīnojamus tērpus un sadarboties ar suni. Man patīk suņi!» jūsmoja aktrise, piebilstot, ka viņa un filmas vadītāji apdomā iespēju uzņemt trešo daļu.

Otrs tēls, kurā aktrise varētu vēlreiz iejusties, ir modes dizainere Melānija no 2002.gada filmas «Mīļās mājas Alabamā» («Sweet Home Alabama»).

Viterspūnas faniem joprojām šī ir viena no mīļākajām filmām, un daudzi pieprasa tās turpinājumu.

«Man patīk «Mīļās mājas Alabamā«. Taču, cik man zināms, mēs tai turpinājumu neplānojam uzņemt. Taču, ja [filmu studija] «Disney» kādreiz palūgs izveidot otro daļu, es labprāt piedalīšos,» atzina Viterspūna.

Aktrise izveidoja savu karjeru ar lomām romantiskās komēdijās, taču viņa šādas lomas nomainīja un 2005.gadā ieguva «Oskara» balvu par lomu filmā «Sirds robeža» («Walk The Line»).

Pagājušā gadā Viterspūna nopelnīja vien «Oskara» balvas nomināciju par lomu filmā «Mežone» («Wild»), atveidojot sievieti, kas viena pati dodas 1770 kilometru pārgājienā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu