Aktieris Džons Krasinskis bijis apsēsts ar Emīliju Blantu vēl pirms viņu tikšanās

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktieris Džons Krasinskis paziņojis, ka pirms personiskas iepazīšanās ar sievu, aktrisi Emīliju Blantu, bijis kā apsēsts ar šo sievieti. Filmu «The devil wears Prada» vēl pirms tikšanās viņš noskatījies vismaz piecdesmit reizes, bet pēc viņu tikšanās vēl divdesmit piecas reizes.

Raidījumā «Today» aktieris stāstīja par savu apsēstību ar sievu; uz jautājumu, vai patiesi viņš tik daudzas reizes redzējis minēto filmu, zvaigzne smejoties atbildējis, ka, iespējams, pat vēl vairāk reižu.

Krasinskis atzinies, ka bijis kā apsēsts sievietes skaistuma, talanta dēļ un nespēj saprast, kā viņam beigu beigās izdevās apprecēt savu sapņu sievieti.

Zvaigzne stāsta, ka attiecību sākumā aktrise braukusi garām viņa mājai un apstājusies, lai sasveicinātos, mājkalpotāja Emīliju ielaidusi mājā un Blanta gandrīz pieķērusi Džonu skatāmies filmu ar viņas piedalīšanos.

Aktieris stāsta, ka paspējis pārslēgt kanālu, kas, viņaprāt, licis Blantai domāt, ka viņš skatījies erotiska rakstura programmu.

Krasinskis paziņo, ka ir lielākais sievas fans, pielūdzējs, un saprot, kāpēc tik daudz cilvēku apbrīno Emīliju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu