«Blade Runner 2» uzņemšanas laukumā gājis bojā ungāru celtnieks

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Zinātniskās fantastikas filmas «Blade Runner» («Pa asmeni skrejošais») turpinājuma uzņemšanas laukumā Ungārijā gājis bojā kāds celtnieks. Ziņu vietne «Mashable.com» vēsta, ka filmu uzņemšanas studijā «Origo Studios» Budapeštā virs vīrieša pēkšņi iebruka platforma, kas atradās zem filmēšanas laukuma. Negadījums noticis, kad celtnieks demontēja vienu no filmēšanas laukuma fragmentiem pēc filmēšanas pabeigšanas.

Filmas producēšanas studijas «Alcon Entertainment» pārstāvis vietnei ziņoja, ka darbinieks nestrādāja kopā ar filmēšanas komandu, bet gan bija apakšuzņēmēja nodarbinātais, kuru nolīga demontēt filmēšanas laukumu.

Jaunās filmas uzņemšanu plāno turpināt. Oriģinālās 1982. gada zinātniskās fantastikas filmas turpinājumu, kurā galvenās lomas atveidos Raiens Goslings, Džareds Leto, Robina Raita un Harisons Fords, plāno laist klajā 2017. gada oktobrī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu