Lorde atbild fanam, ka jaunais albums ir sacerēts

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Jaunzēlandiešu dziedātāja Lorde nomierinājusi nepacietīgos fanus ar paziņojumu, ka sacerējusi dziesmas otrajam albumam. Dziedātāja aplikācijā «Instagram» atbildēja uz kāda lietotāja jautājumu, vai viņas fani var necerēt uz 2013. gada ieraksta «Pure Heroine» turpinājumu.

«Aizmirsti par mani, ja gribi. Es esmu māksliniece. Es veidoju ierakstus tad, kas man ir gana interesantas lietas, ko pastāstīt. Es viena pati sarakstu katru melodiju, katru dziesmas vārdu. Man nav komandas, kas pēc programmas sāk strādāt pie jauna albuma ik pēc 18 mēnešiem,» rakstīja dziedātāja.

«Albums ir sacerēts, un tagad mēs nodarbojamies ar ierakstīšanu. Es veselu gadu rāvos kā suns, cenšoties albumu padarīt lielisku, lai jūs to varētu tiešām izbaudīt,» viņa paziņoja.

Neko vairāk par jauno studijas ierakstu viņa neteica, vienīgi publicēja «Instagram» attēlu ar producentu «Flume», kurš iepriekš palīdzēja izveidot viņas hitu «Tennis Court».

Ar 2013. gada debijas albumu Lorde guva starptautiskus panākumus, dominējot mūzikas topos ar savu debijas dziesmu «Royals.»

2016. gada Britu mūzikas apbalvošanas ceremonijā Lorde uzstājās, godinot aizgājušo Deividu Boviju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu