Netīrās dejas: Jutekliska masāža, kaislīgi skūpsti un sagrozīta galva

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šovs «Netīrās dejas» turpinās ar karstiem notikumiem. Dāmas aizvien cenšas iekarot savu puišu sirdis. Šā vakara epizodē bija redzama ne tikai emocionāla aiziešana no šova, bet arī negaidīta atgriešanās, kā arī emocionālas un kaislīgas dejas.

Notikušais paliek vienaldzīgs

Kims paliks ar divām meitenēm, jo vienai no trim jādodas mājās. Lauma, kura bija gatava cīnīties par romantiskā Kima sirdi, pēc izbalsošanas pēkšņi paziņo, ka nu viņai notikušais ir vienaldzīgs. Tomēr pirms došanās prom viņa ir uzrakstījusi aizkustinošu vēstuli, kurā atklāj savas emocijas.

Negodīga atgriešanās?

Kurzemē makšķerēt devušies Kate un Ainārs. Prieks par nelielo lomu mijās ar sarunām par naudas nozīmi attiecībās. Kate neslēpj, ka uzvaras gadījumā iegūtā naudas summa lieti noderētu dažādu vēlmju īstenošanai, taču Aināra domas par šādu potenciālo šova iznākumu krietni atšķiras. Vai meitene, ar kuru Aināram tik ļoti saskan uz deju grīdas, patiesi dotu priekšroku naudai? Vai Ainārs būtu ar mieru īstenot viltīgu plānu tās sadalē?

Vakara priekšnesumam gatavojas Ainārs, Kate un Annija. Deju mēģinājums rit savu gaitu, taču pēkšņi ierodas iepriekšējā vakarā aizbēgusī Evelīna, kas tomēr atgriežas šovā, pamatīgi sadusmo meitenes, un arī pats Ainārs nav sajūsmā par šādu notikumu pavērsienu. Viņš atzīst, ka Evelīnai šobrīd ir ļoti mazas iespējas atgūt puiša simpātijas. Iepriekš draudzīgā un nepiespiestā mēģinājuma atmosfēra ir pagalam. Meitenes domā, ka Evelīna atgriezusies tikai tāpēc, ka vēlas iegūt naudu.

Jutekliska masāža pret skūpstu - sagrozīta galva

Savukārt Druskininkos sapņu randiņu izbauda Ketija. Viņa noorganizējusi masāžas procedūras apmeklējumu un atpūtu SPA. Iepriekšējā randiņā Roberts solīja simpātisko blondīni noskūpstīt, ja viņš saņems masāžu. Nu šis brīdis ir klāt, kad ķermeņi ir satuvinājušies, nav vairs arī sākotnējās minstināšanās un nedrošības. Masāžas laikā Ketija piedāvājas puisim uzkāpt virsū, lai masāža izdotos labāka, - viņš piekrīt. Randiņa noslēgumā Roberts sniedz meitenei kaislīgu skūpstu. Ketija atklāj, ka Roberts ļoti labi skūpstās.

Žūrijas priekšā Roberts dejo gan ar Ketiju, gan Aneti. Pāru dejas izvēršas negaidīti kaislīgas un jutekliskas, par ko atzinīgi izsakās arī žūrijas locekļi Lauris un Mārtiņš. Jau pavisam drīz Robertam nāksies izvēlēties starp Aneti un Ketiju, taču puisis ir ļoti samulsis.

Atgādinām, ka TV šovā «Netīrās dejas» 15 meitenes no visas Latvijas cīnās par mīlestību un vienu no trim puišiem. Karstas attiecības, kaislīgas dejas un neaizmirstami iemīlēšanās stāsti. Dejojot neko nevar noslēpt, taču ne vienmēr kaislīgās kustībās var nolasīt patiesas jūtas. Tādēļ visiem šova dalībniekiem talkā šosezon nāk žūrija, kurā redzēs gan Agri Daņilēviču un Eviju Skulti, gan Lauri Reiniku un Mārtiņu Kagaini, kuru iepriekš TV3 skatītāji iepazinuši kā Svetlanas Levas partneri šovā «Dejo ar zvaigzni».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu