Aktrise Dženifera Anistone atteicās paņemt urnu ar savas mātes pelniem

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Ārzemju preses izdevumi atraduši vēl vienu iemeslu, kas liecina, ka aktrise Dženifera Anistone pirms savas mātes nāves bijusi ar to naidā, izrādās, aktrise atteikusies paņemt urnu ar mirušās pelniem.

Jau sen zināms, ka vairākus gadus pirms mātes nāves aktrise Dženifera Anistone bija izbeigusi jebkādu kontaktu ar sievieti.

Par iemeslu aktrises naidam bija mātes uzrakstītā grāmata par Dženiferu, kura Anistoni neparādīja pašā labākajā formā. Grāmatā ir stāstīts par zvaigznes pusaudzes gadiem, kompleksiem un pirmajām mīlestībām.

Sieviešu ģimenes locekļi bija droši, ka aktrises mātes slimība satuvinās abas sievietes, bet tā nenotika, pat zvaigznes vīra, aktiera Džastina Terū centieni ietekmēt sievas lēmumu bija veltīgi.

Anistone ne reizi neapciemoja māti slimnīcā un neieradās uz viņas bērēm, tāpat arī atteicās paņemt urnu ar mirušās pelniem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu