«Melnā gulbja» režisors centies sanaidot Portmani un Kunisu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Režisors Darens Aronovskis centies filmas «Melnais gulbis» («Black Swan») aktrises Natāliju Portmani un Milu Kunisu pārvērst par īstām ienaidniecēm, lai pastiprinātu drāmu uz kinoekrāniem.

Abas aktrises drūmajā trillerī atveidoja konkurējošas baletdejotājas. Loma Portmanei 2011. gadā atnesa «Oskara» balvu labākās aktrises kategorijā, un viņa atklāja, ka Aronovskis centies abas partneres sanaidot, ķircinot katru ar otras sasniegumiem.

«Viņš reizēm teica, ka Milai tik labi sanāk un viņa par mani ir daudz labāka,» žurnālam «Vogue» pastāstīja Portmane. «Darens mums stāstīja lietas, kam vajadzēja izraisīt greizsirdību. Domāju, ka viņš gribēja, lai mēs esam konkurentes arī dzīvē.»

Taču Aronovska pūliņi bijuši neveiksmīgi, jo abas aktrises sadraudzējušās vēl pirms filmas uzņemšanas sākuma.

«Mēs ar Milu rīkojām meiteņu vakarus un skatījāmies [kulinārijas] šovu «Top Chef», taču vēlāk novārgušas un nogurušas stāvējām filmēšanas laukumā balerīnu svārkos,» atcerējās aktrise, kad filma tika laista klajā.

«Vienmēr ir interesanti skatīties, kā strādā tie, kurus tu pazīsti tikai personīgajā dzīvē. Ir lieliski redzēt otru cilvēku sniedzam tik labu priekšnesumu, kad tu jau zini, ka viņš ir jautra un forša personība,» piebilda Portmane.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu