Koris «Balsis» četrās dienās sniegs desmit koncertus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jaunieši koris «Balsis» no 25. augusta līdz 28. augustam paredzējis sniegt desmit koncertus, uzstājoties posmā no Aizkraukles līdz Ogrei, informē kora mākslinieciskais vadītājs Ints Teterovskis.

Koris jau 2011. gadā iedibināja tradīciju izbraukt visu Daugavas baseinu Latvijas teritorijā, sniedzot koncertus upes abos krastos - dievnamos, parkos, pilsdrupās un arī nebijušās koncertvietās. Sešu gadu laikā koris jau sniedzis 37 koncertus. Šoreiz četrās dienās Teterovska vadībā «Balsis» sniegs desmit koncertus.

Savukārt septembra sākumā koris rīkos jauno dziedātāju uzņemšanu. Viņiem šī būs iespēja kļūt par kora 30.jubilejas sezonas dalībnieku. Pieteikties aicināti jauni dalībnieki visās balss grupās vecumā no 16 līdz 24 gadiem ar entuziasmu un radītgribu. Pieteikšanās atlasei notiek kora mājaslapā «balsis.lv».

Jauniešu koris «Balsis» klausītājus priecē apmēram 70 koncertos gadā, kā arī citās tradicionālās un inovatīvās aktivitātēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu