Neskatoties uz Bolta sānsoļiem, draudzene nolēmusi viņu nepamest

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Jamaikas sprintera zvaigznes Useina Bolta draudzene Kasija Beneta nepametīšot slaveno sportistu, kurš pēc Rio olimpiskajām spēlēm tika pieķerts gultā ar citu sievieti.

Pēdējo dienu laikā masu medijos «uzpeldējušas» fotogrāfijas, kur Bolts izģērbies redzams gultā ar 20 gadus vecu brazīliešu studenti. Tāpat pasaules ātrākais cilvēks nofotografēts naktsklubā skūpstāmies ar kādu citu nezināmu bruneti.

«Kasijai nav iebildumi pret naktskluba fotogrāfijām. Bet par bildēm, kur Useins redzams gultā, - viņam būs jāatvainojas,» sacīja Ueina Bolta māsa Kristīne Bolta-Hiltone.

21.augustā Bolts devās uz Rio naktsklubiem un kārtīgi nosvinēja savu 30 gadu jubileju.

«Useins nekad nekrāptu savu draudzeni. Viņam vecāki to ir iemācījuši. Bolts ir audzināts kristīgā ģimenē, viņa māte tādu rīcību neatbalstītu,» piebilda sportista māsa.

Rio olimpiskajās spēlēs Bolts pārrakstīja olimpisko vēsturi, kļūstot par čempionu 100, 200 un 4x100 metru stafetes skrējienā, turklāt visās šajā disciplīnās viņš triumfēja arī iepriekšējās divās olimpiskajās spēlēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu