«Tora» zvaigznes Brisbenā aptur satiksmi

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @CHRISHEMSWORT66

Holivudas zvaigznes Kriss Hemsvorts un Toms Hidlstons, Austrālijā filmējoties jaunākajai «Tora» («Thor») filmai, Brisbenas centrālajā biznesa rajonā, kur pulcējās simtiem sajūsminātu fanu, izraisīja haosu un satiksmes sastrēgumu. Sociālās vietnes pieplūdušas ar attēliem, kuros redzami fani, kas ar nepacietību cenšas kaut uz īsu mirkli ieraudzīt austrāliešu aktieri Hemsvortu, kas filmā atveido Toru, un angļu aktieri Hidlstonu, kas atveido Lokiju.

Hemsvorts mobilajā lietotnē «Instagram» publicēja bildi, kurā abi ar Hidlstonu redzami pie avīžu tirgotāja, un pievienoja komentāru: «Tikai pārdodu avīzes ar savu čomu.»

Kvīnslendas štata policija pirmdien stāstīja, ka filmēšanai tika norobežotas vismaz trīs ielas, taču uz filmēšanas teritoriju nosūtīja policijas un privātās apsardzes darbiniekus.

Dažas no ielām pārveidoja, lai tās izskatītos pēc Ņujorkas ielām, kurās redzami dzelteni taksometri, skolēnu autobusi un policijas automašīnas.

Ebonija un Šantela Viljamsas, divas māsas no Brisbenas, pārģērbās par Lokiju un pievienojās simtiem fanu, kas devās vērot filmēšanu, lai, iespējams, iegūtu autogrāfu.

«Fantastiski! Es pilnībā apraudājos,» jūsmoja Ebonija, savukārt Šantela priecājās par iespēju ieraudzīt filmas galvenos varoņus dzīvē ar visiem tērpiem.

Pirmdienas rītā Hemsvorts un Hidlstons uz īsu mirkli atrādījās faniem ar smaidu uz sejām.

Filmu «Tors: Ragnaroks» («Thor: Ragnarok») laidīs klajā nākamgad.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu