Taira Benksa pasniegs Stenforda Universitātē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Supermodele Taira Benksa pāriet no šova «Kā kļūt par topmodeli?» («America's Next Top Model») vadīšanas uz pasniedzējas amatu.

Stenforda Universitātes Uzņēmējdarbības skolā supermodele pasniegs vairākas lekcijas un palīdzēs vadīt kursu par zīmolu izveidi un aizsargāšanu, ziņo laikraksts «The Wall Street Journal».

Kurss, kura laikā aptuveni 25 studentiem būs iespēja mācīties no Benksas, sāksies nākamā gada maijā un ilgs divas nedēļas.

Bijušajai sarunu šovu vadītājai mācību telpas nav svešas, jo viņa 2011.gadā Hārvarda Universitātē iestājās vadītāju mācību programmā, taču šī būs pirmā reize, kad modele atradīsies klases priekšā.

Pirmdien Benksa tviterī pauda savu sajūsmu par kursu, kuru sauks «Tavs projekts: Personīgā zīmola izveide un izplatīšana».

«Esmu vairāk nekā satraukta par iespēju mācīt. Tas ir manās asinīs, un ar nepacietību gaidu, kad satikšu savus studentus,» rakstīja Benksa.

Ir arī studenti, kas cer nedaudz apgūt modelēšanu, taču par to Benksa tviterī rakstīja, ka tāda mācību kursa diemžēl nebūs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu