Aktrises Rēzijas Kalniņas bijusī mīlestība kļuvusi par invalīdu!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Aktieris un režisors Valdis Liepiņš no teātra aprindām pazudis pirms vairāk nekā diviem gadiem. Izrādās, aktieris iekritis alkoholisma valgos, no kuriem mēģinājis visu laiku tikt ārā. Izdevums «Kas Jauns», sveicot aktieri piecdesmit gadu jubilejā, atrada to izdēdējušu, depresijas mocītu un jau ar invalīda statusu.

Aktiera un režisora pazušana no aprites radīja dažādas spekulācijas, ka zvaigzne dzīvo laukos, nabadzībā un to uzveicis alkoholisms; viss, kas šo gadu laikā kļuva zināms, bija fakts, ka Dailes teātra zvaigzne izšķīries no savas trešās sievas Kristīnes, bet visu šo laiku mitinājies tepat Siguldā, sava tēva apartamentos.

Reiz slavenais aktieris dienas vada, rūpējoties par tēvu, kurš ir pirmās grupas invalīds, un ārstējot sevi, jo arī pats jau kopš pagājušā rudens atzīts par otrās grupas invalīdu.

Valdis ar tēvu dzīvo no invaliditātes pabalstiem, bet aktieri pie dzīvības uztur antidepresanti, kuri tiek lietoti ikdienā.

Liepiņš lepojas, ka jau septiņus mēnešus alkoholu neņem ne mutē un plāno pieturēties pie šāda skaidra dzīvesveida!

Zvaigzne uzskata, ka sevi pazaudējis tieši profesijas izvēles dēļ, un nožēlo, ka izvēlējies karjeru veidot tieši teātrī. Valdis izlēmis vairs neatgriezties uz skatuves dēļiem!

Vīrietis pavada dienas, šaustot sevi par pagātnes grēkiem, un atzīst, ka nav neviena Dieva baušļa, kuru viņš nebūtu pārkāpis, jo arī bauslis, kurā runa ir par nogalināšanu, ir uztverams dažādi, ne tikai tiešā nozīmē.

Valdis ir drošs, ka vieta ellē viņam ir garantēta!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu