Renē Zelvēgeres māte atklāj drausmīgāko notikumu meitas dzīvē

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktrise Renē Zelvēgere par divdesmit gadus seno notikumu vienmēr klusēja, bet beigu beigās izlēma pastāstīt par to, kas ilgus gadus emocionālajā ziņā nedeva aktrisei mieru. Izrādās, 1995.gadā viņas bijušais mīļotais izdarījis pašnāvību.

Aktrise par notikumu sāka runāt, jo viņas māte portālam «RadarOnline» pastāstīja, ko meitai nācās pārciest, un aktrisei nekas cits neatlika, kā komentēt mātes vārdus.

Zelvēgere uzskata, ka tieši Sims Elisons bija viņas dzīves lielā mīlestība, kurai vieta viņas sirdī ir atrodama joprojām.

Renē un Sims satikās piecus gadus, bet pašnāvību mūziķis izdarīja divus gadus pēc attiecību beigām. Zvaigzne joprojām nožēlo, ka viņi izšķīrās un ka viņa nespēja nekādā veidā ietekmēt vīrieša izvēli šķirties no dzīves.

Zelvēgere atceras, cik sagrauta jutusies, uzzinot, ka Sims nošāvies. Renē devusies uz bērēm un uzstājusies ar ļoti emocionālu uzrunu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu