Pēc dēla iznākšanas no cietuma Duglasa ģimene baidās no noziedzīgajiem grupējumiem

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/AP/Scanpix

Pirms pāris nedēļām aktiera Maikla Duglasa trīsdesmit septiņus gadus vecais dēls Kamerons tika izlaists no cietuma, kur uzturējās narkotiku pārdošanas un lietošanas dēļ.

Aktieris un viņa ģimene baidās, ka pēc dēla iznākšanas no cietuma tiem var būt problēmas ar noziedzīgajiem grupējumiem, kuri cietumā uzmanīja slavenības dēlu visus septiņus gadus un kontrolē to, arī esot brīvībā.

Tāpat nācis atklātībā, ka tiesas laikā vīrietis liecinājis pret Meksikas narkodīleriem, kuri var vēlēties atriebties slavenības dēlam un pārējai ģimenei.

Izdevumam «The Enquirer» cietumnieki, kuri atrodas tajā pašā cietumā, kurā mitinājās Kamerons, stāsta: lai cietumā izdzīvotu, vīrietim nācās iestāties bandā, jo tikai tā viņš spēja izvairīties no mūžīgās piekaušanas un pazemojumiem.

Ja Kamerons, iznācis no cietuma, vēlas sākt jaunu, skaistu dzīvi, no bandām nav iespējams tik viegli izstāties, par to arī baidās aktieri Maikls Duglass un Ketrīna Zeta-Džonsa.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu