«Blossoms» un Džastina Bībera nedēļa britu topā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Jaunā britu indīpopa apvienība «Blossoms» ar savu debijas albumu «Blossoms» spējusi saglabāt Apvienotās Karalistes albumu topa 1. vietu, ziņo «nme.com». «The Coral» līdera Džeimsa Skelija producētā plate spējusi noturēt aiz sevis gan kanādiešu repera Dreika «Views» (Cash Money/Republic/Universal), gan veterānu ELO izlasi «All Over The World».

4. vietā franču dziedātāja Eluīze Letisjēra (Héloïse Letissier) aka «Christine & the Queens» ar savu plati «Chaleur Humaine». Eluīze darbojas ar šādu skatuves vārdu, ietekmējoties no britu «drag queen» personāža Rasellas (Russella).

Izlasi albuma recenziju šeit:

Top5 noslēdz regeja leģendas Boba Mārlija izlase «Legend».

Tikmēr kanādiešu zvaigzne - dziedātājs Džastins Bībers (Justin Bieber) pamanījies iekarot abas pirmās vietas singlu topā.

Ceturto nedēļu pēc kārtas 1. vietā elektroniķi «Major Lazer», kas sadarbībā ar Bīberu un dāņu dziedātāju MØ laiduši klajā dziesmu «Cold Water» (Because Music). Bet DJ Snake kopdarbs ar Bīberu «Let Me Love You» (Interscope/Universal) - numur 2.

Nedēļas griezumā dziesma «Cold Water» pārdota par 83 000 vienību (26 000 lejupielāžu un 5,67 straumējumu), ziņo «Official Chart Company».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu