Frenks Oušens izdod vizuālo albumu un arī žurnālu ar CD

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no sociālajiem tīkliem

R&B spīdeklis Frenks Oušens pēdējās dienās saviem faniem sarūpējis vairākus pārsteigumus. 18. augustā viņš laida klajā vizuālo albumu «Endless», kam sestdienas rītā sekoja videoklips dziesmai «Nikes», un tagad viņš laidis klajā vēl vienu albumu ar nosaukumu «Blonde». Un tas nav viss. Izdots arī žurnāls «Boys Don’t Cry» - tieši šāds bija sākotnējais solītā jaunā albuma nosaukums.

Jauno albumu un žurnālu Oušens izplatīja vairākos pop-up veikalos Ņujorkā, Čikāgā un Losandželosā. Turklāt šis komplekts bija bez maksas.

Pusstundu pēc pop-up veikalu izziņošanas, pie katra no veikaliem veidojās garas rindas.

«Blonde» žurnālā, kuram pievienots arī albums (vienlaicīgi pieejams digitālā formā «Apple Music»), atrodamas fotogrāfijas, dzejoļi, īsie stāsti, kā arī dažādas intervijas.

Rakstu par «McDonald's» žurnālam uzrakstījis Kanje Vests.

Albumā dzirdami daudzi prominenti viesmūziķi, to skaitā Bejonsē, Braiens Īno, Andre 3000, Jamie xx, Kendriks Lamārs un daudzi, daudzi citi.

Drīzumā TVNET lasiet Oušena izdotās mūzikas apskatu.

Atgādinām, ka iepriekšējais Oušena albums «channel ORANGE» (2012) TVNET gada topā ierindojās augstajā 2. vietā.

Frank ocean - Nikes - Blonde from sebastian gamboa on Vimeo.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu