Kristena Stjuarte: Attiecības ar Patinsonu nebija īstas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktrise Kristena Stjuarte intervijā žurnālam «T» atklājusi, ka viņas attiecības ar Robertu Patinsonu nav bijušas patiesas.

Aktrise stāstīja, ka viņas attiecības ar filmas «Krēsla» («Twilight») partneri Robertu Patinsonu «nebija īstas» un tās viņai šķita «pretīgas».

Holivudas aktrise atzina, ka šīs attiecības kļuva par produktu, kad abi strauji guva slavu pēc filmēšanās vampīru filmu ciklā.

Abi bija pāris piecus gadus, taču izšķīrās, kad Stjuarte savu draugu 2012.gadā piekrāpa ar filmas «Sniegbaltīte un mednieks» («Snow White And The Huntsman») režisoru Rūpertu Sandersu.

Intervijā 26 gadus vecā aktrise atklāja, ka cilvēki tik ļoti gribējuši abas «Krēslas» zvaigznes redzēt kopā, ka attiecības «kļuva par produktu».

«Tās vairs nebija īstas. Un man tas šķita pretīgi. Nav tā, ka es gribētu slēpt to, kas es esmu vai ko es dzīvē daru. Es tikai negribu būt daļa no stāsta, kas domāts tikai izklaidei,» uzsvēra Stjuarte.

Aktrisei pašlaik ir attiecības ar savu bijušo personīgo asistenti Alīsiju Kārgailu, un viņa saka, ka tagad ir daudz atklātāka par savām attiecībām. Viņa atzīst, ka iepriekš nekad par tām neko nestāstīja, taču, kopš viņa sāka satikties ar sievietēm, viņa vēlas izplatīt pozitīvas sajūtas.

«Es joprojām gribu pasargāt savu privāto dzīvi, bet negribu radīt iespaidu, ka es sargāju pašu ideju, tāpēc es daļēji jūtos cilvēkiem parādā,» piebilda aktrise.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu