Makartnijs atgriezīsies kompānijā «Capitol Records»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Leģendārās grupas «The Beatles» bijušais dalībnieks Pols Makartnijs noslēdzis «jaunu, vēsturisku darījumu» ar ierakstu kompāniju «Capitol Records». Kompānijā «Capitol Records» sākās Makartnija solokarjera.

«Tas man ir ļoti aizraujošs notikums,» paziņoja 74 gadus vecais Makartnijs. «»Capitol Records» bija ne vien mana pirmā amerikāņu ierakstu kompānija, bet arī pirmais mūzikas ieraksts, ko iegādājos, bija «Capitol» izdotais Džīna Vinsenta «Be-Bop-A-Lula«.»

2017. gada jūlijā «Capitol Records» iegūs tiesības uz Makartnija ierakstiem, sākot ar 1970. gadā izdoto soloalbumu «McCartney».

«Capitol Records» atklāja, ka Makartnijs gatavojot jaunu mūzikas albumu.

«Billboard 200» mūzikas topā iekļuvuši 39 Makartnija albumi, ko viņš izdevis kā soloizpildītājs vai grupas «Wings» sastāvā. Lielāko daļu no tiem sākotnēji izdeva «Capitol Records».

2007. gadā viņš aizgāja no «Capitol Records», lai pievienotos ierakstu kompānijai «Hear Music». Tā no 2007. līdz 2013.gadam izdeva trīs Makartnija albumus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu