Jaunais TV šovs «Pirmā deja»: Pāri cīnās ar temperatūru un zilumiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

Daudzi pāri no visas Latvijas izvēlas precēties tieši vasarā. Iemūžinot šos skaistos notikumus, jau no 18. augusta televīzija «STV Pirmā!» piedāvā jaunu pašmāju šovu «Pirmā deja». Katrā raidījumā diviem pāriem ir iespēja iemācīties neaizmirstamu deju profesionālu pasniedzēju vadībā, turklāt šis nebūt ne vieglais būs jāpaveic tikai 10 dienu laikā līdz kāzām. Šovā piedalās pāri ar minimālu dejošanas pieredzi – tāpēc tas būs arī īsts izaicinājums pasniedzējiem.

Jau 18. augustā skatītāji bija liecinieki divu pāru kāzu dejām. Pirmajā raidījumā sacentās Viktorija un Didzis, kā arī Laima un Mārtiņš.

Negaidīta saslimšana un laika trūkums

Viktorija un Didzis jau piecus gadus ir sarakstījušies, taču šogad nolēmuši sarīkot īstas kāzas draugiem un radiem, kuri toreiz netika aicināti. Pāris ir no Aizkraukles un jau četrus gadus dzīvo Bavārijā (Vācijā), un audzina divus dēliņus. Viņi iepazinās, kad Viktorijai bija vien 17 gadu, savukārt Didzim 21.

Pasniedzēja Agate Kļaviņa dziedātājas Sia dziesmas «Cheap Thrills» pavadījumā iecerējusi ugunīgu sambas horeogrāfiju ar stāvēšanu uz galvas ritentiņu mešanu un citiem akrobātiskiem trikiem.

Didzis, Viktorija un pasniedzēja Agate
Didzis, Viktorija un pasniedzēja Agate Foto: Kadrs no video

Treniņu laikā improvizējot, grūti un neveikli iet Didzim, kurš sākumā uzskatīja, ka neprot dejot. Viktorija treniņu laikā ir tā, kas uzņemas iniciatīvu. Abi ir gatavi cīnīties, taču pēc dažām dienām sākas pirmās grūtības - Didzis stāsta, ka viņam nekad dzīvē nav bijis jādomā par tik daudzām lietām vienlaicīgi.

Laiks līdz kāzām ir ļoti maz un paralēli treniņiem pārim jādomā arī par pašām kāzām, kā arī jāatrod laiks bērniem. Viktorija ir pārgurusi, jūtas ļoti slikti un pēkšņi saslimst, kas liek pārtraukt intensīvus treniņus.

Pēc neilga laika līgava jūtas daudz labāk, tāpēc, lai arī kāzu dienā Viktorija un Didzis ir uztraukušies, deju viņi nodejo lieliski. Radi un draugi ir sajūsmā.

Sāpoša mugura un zilumi kā Avataram

Viktorijai un Didzis pretī stājas Laima un Mārtiņš, kuri brīvajā laikā aizrāvušies ar boulingu. Abi iepazinās pirms septiņiem gadiem un pirmo reizi tikās pie Laimas pulksteņa. Pārim patīk avantūras un tieši tādēļ viņi ir metušies arī šajā izaicinājumā.

Viņu pasniedzējs Deniss Tumakovs «Boney M» leģendārās kompozīcijas «Sunny» ritmos iestudējis īstu kāzu disko ar līgavas mētāšanu un griešanu uz visām pusēm.

Laima un Mārtiņš mēģinājumā
Laima un Mārtiņš mēģinājumā Foto: Kadrs no video

Pirmajā treniņā Tumakovs aicina pārus improvizēt, bet pēc tā saprot, ka abi dejot neprot. Pasniedzējs šaubās, vai pāris deju varēs «pavilkt», taču Laima un Mārtiņš ir gatavi cīnīties.

Mēģinājumos pāris izmēģina dažādus akrobātiskus trikus un pacēlienus, taču Laimai ir bail no augstuma. Ar laiku abi saprot, ka treniņi ir fiziski smagi un abiem ir grūti. Mārtiņam sāp mugura, bet Laimai ir ļoti daudz zilumu.

Neskatoties uz grūtībām treniņos, Laima un Mārtiņš disko ritmos nodejo savu pirmo kāzu deju, par kuru arī radi un draugi ir sajūsmā.

Žūrijas grūtais lēmums

Pēc tam, kad laulību dienā par pārsteigumu kāzu viesiem un radiem tika nodejotas īpašās dejas, pāri tiekas ar žūriju – Agri Daņiļēviču, Ievu Kemleri un Lauri Subatnieku, kura noteiks uzvarētājus. Likmes ir augstas, jo balvā ir neaizmirstams kāzu ceļojums 1000 eiro vērtībā.

Pēc ilgām pārdomām žūrijas locekļi tomēr nolemj, ka uzvarētāji ir un galveno balvu iegūst Viktorija un Didzis deju sambas ritmos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu