10 pelnošākie dīdžeji pasaulē

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Ietekmīgais biznesa žurnāls «Forbes» publicējis pasaules vislabāk pelnošo dīdžeju sarakstu, kura galvgalī trešo gadu pēc kārtas ierindojies kāds skotu dīdžejs. Kurš tas ir? Aplūko Forbes sarakstu! «Forbes» aprēķinos ietverti dīdžeju ieņēmumi no koncertiem, preču tirdzniecības, reklāmas līgumiem, mūzikas ierakstiem, autoratlīdzībām un tiem piederošajām kompānijām. Apskatīts laika posms no 2015. gada jūnija līdz 2016. gada jūnijam.

 
Foto: Publicitātes foto

10. Dimitrijs Vegass un Laiks Maiks - 15,5 miljoni dolāru

Dimitrijs Vegass un Laiks Maiks (Dimitri Vegas & Like Mike) ir viens no šā brīžā vadošajiem dīdžeju tandēmiem. Aizvadītā gada laikā duets nopelnījis 15,5 miljonus ASV dolāru.

Foto: Publicitātes foto
 
Foto: instagram.com/martingarrix

9. Martins Gariks - 16 miljoni dolāru

Savus lielos panākumus 20 gadus vecais nīderlandiešu dīdžejs Martin Garrix (Martijn Garritsen) sasniedza 2013. gadā ar hitu «Animals» un jau ir paspējis sadarboties ar tādām zvaigznēm kā Usher, Tiësto, Afrojack, Dimitri Vegas, Like Mike un vēl daudziem citiem. Viņš nopelnījis 16 miljoni dolāru.

Foto: instagram.com/martingarrix
 
Foto: instagram/kaskade

8. «Kaskade» - 19 miljoni dolāru

Lai arī amerikānim «Kaskade» aka Raienam Radonam (Ryan Raddon) ir pāri 40, viņš vēl joprojām ir viens no dedzīgākajiem, aktīvākajiem dīdžejiem. Izbijušais mormonis un trīs bērnu tēvs nopelnījis 19 miljoni dolāru.

Foto: instagram/kaskade
 
Foto: Jevgeny Luhnev

7. «Skrillex» - 20 miljoni dolāru

Dabstepa princis «Skrillex» - 20 miljoni dolāru.

Foto: Jevgeny Luhnev
 
Foto: facebook.com/Dj-Dipo-official-page

6. «Diplo» - 23 miljoni dolāru

Viens no pēdējo gadu karstākajiem producentiem Diplo, īstajā vārdā Tomass Veslijs Pencs (Thomas Wesley Pentz), panākumus guvis ar savu projektu «Major Lazer», kurā ugunīgie regeja ritmi satiekas ar mūsdienu elektronisko mūziku. Nopelnīti 23 miljoni dolāru.

 
Foto: instagram.com/steveaoki

5. Stīvs Aoki - 23,5 miljoni dolāru

Stīvs Aoki sniedz ļoti daudzas uzstāšanās, reizēm pat vairākas vienā dienā. Laba sadarbība dīdžejam ir ar «Bud Light», «Guitar Center» un «Scion».

Foto: instagram.com/steveaoki
 
Foto: instagram.com/zedd

4. «Zedd» - 24,5 miljoni dolāru

Krievijā dzimušais dīdžejs Zedd, īstajā vārdā Antons Zaslavskis nopelnījis 24,5 miljoni dolāru.

Foto: instagram.com/zedd
 
Foto: instagram.com/davidguetta

3. Deivids Geta - 28 miljoni dolāru

Topa 3. vietā ierindojies franču dīdžejs Deivids Geta ar 28 miljoniem dolāru. Viņa spalvai pieder daudzi populāri popmūzikas grāvēji, arī Futbola čempionāta oficiālā dziesma «This One's For You».

Foto: instagram.com/davidguetta
 
Foto: instagram.com/tiesto

2. «Tiesto» - 38 miljoni dolāru

Topa otro vietu ar 38 miljoniem dolāru ieņem nīderlandiešu dīdžejs «Tiesto», kurš vairākkārt viesojies arī Latvijā.

Foto: instagram.com/tiesto
 
Foto: instagram.com/calvinharris

1. Kalvins Hariss - 63 miljoni ASV dolāru

Trešo gadu pēc kārtas pasaulē visvairāk pelnošā dīdžeja titulu ieguvis skots Kalvins Hariss. Saskaņā ar «Forbes» datiem 32 gadus vecais Hariss aizvadītā gada laikā nopelnījis 63 miljonus ASV dolāru, kas gan ir par trim miljoniem dolāru mazāk nekā pērn. Dīdžejiem ienesīgākais peļņas avots ir regulāri koncerti Lasvegasā. «Forbes» norāda, ka Hariss par katru uzstāšanos Lasvegasas izklaides kompleksos saņem vairāk nekā 400 000 dolāru (360 000 eiro). Hariss aizvadītajā gadā arī izdevis vairākus pasaulslavenus hitus, tostarp «How Deep Is Your Love» un «This Is What You Came For», kas ierakstīts ar popzvaigznēm Rianu un Teilori Sviftu.

Foto: instagram.com/calvinharris
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu