Lietusgāzes neattur fanus no grupas «Ļeņingrad» koncerta apmeklējuma

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

17.augustā Dzintaru koncertzālē uzstājās slavenā Krievijas grupa «Ļeņingrad», kura par spīti spēcīgajām lietusgāzēm, aukstajam laikam pulcēja daudzus, jo daudzus mūzikas cienītājus. Grupa pateicoties savai mūzikai, emocijām, lika viesiem atgriezties vasarā un sasildīja ikvienu apmeklētāju, kā nekā koncerta laikā fani nemitīgi aplaudēja un dejoja!

Pat spēcīgās lietusgāzes neatturēja viesus pirms koncerta doties pie bāra un iestiprināties ar grādīgajiem dzērieniem. Jau vērojot rindas pie bāra varēja dzirdēt, ka fani dungo grupas dziesmas, īpaši tās, kuru lirika veltīta grādīgajiem dzērieniem.

Koncertu apmeklēja arī grupas «PER» solists Ralfs Eilands, kuram pirms nepilna mēneša veikta kājas operācija un viņam joprojām jāstaigā ar «kāju dzelžos».

Citas sabiedrībā zināmas personas šoreiz nebija novērojamas Dzintaru koncertzālē, kaut gan grupa «Ļeņingrad» ir daudzu uzņēmēju un deputātu iecienīta grupa.

Jau ar pirmo dziesmu grupa uzkurināja publiku, tā dziedāja līdzi, cēlās kājas, lai dejotu, ja sākumā apsargiem izdevās satrakojušos grupas fanus atkal apsēdināt vietās, vēlāk tas nebija iespējams un koncerts līdzinājās vienai lielai diskotēkai, kur visi dejoja, aplaudēja, dziedāja.

Viens no grupas solistiem, Sergejs Šnurovs, saņēma vairākus ziedu pušķus par ko bija pārsteigts, jo parasti viņam koncertos tiek dāvātas alkohola pudeles.

Koncerta izskaņā grupas fani tik viegli neļāva māksliniekiem doties aizkulisēs, divas reizes aplausu un saucienu pavadīti viņi atgriezās uz skatuves un dāvāja faniem vēl pāris dziesmas.

Pozitīvisma enerģija, smaidi, dejas, kuras valdīja grupas koncertā reti kad tiek redzētas kādu citu mākslinieku uzstāšanās reizēs, tāpat grupa uz skatuves izdarīja visu par 100% ne minūti neliekot šaubīties par katras uzstāšanās nozīmi viņu dzīvēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu